توپک خرما

توپک خرما(ترافل خرما) یکی از دسرهای خوشمزه ای است که به علت داشتن خرما از ارزش غذایی خوبی برخوردار است، این دسر با روکش های مختلفی از قبیل کنجد، پودر نارگیل، تخم گشنیز،پودر پسته،برگه گل محمدی و … تهیه شده و در مراسم های مختلف قابل سرو کردن است.

مواد تشکیل دهنده

جنس ظرف

خمیر خرما همراه با تزئین دانه کنجد یا مغز پسته یا پودر نارگیل و…

پلاستیک محکم

توضیحات محصول

شرکت شکلات خرمای پارسیان بر اساس تولید محصولات کاملا ارگانیک – سالم – بدون افزودنی و بدون رنگ کارامل  اقدام به تولید توپک خرما کاملا خالص بدون مواد نگهدارنده  نموده است.

توپک ( ترافل) خرما نوعی شیرینی سالم و مقوی تهیه شده از خرما است و علت نامگذاری آن به خاطر شکل گرد و کروی آن است. ترافل خرمای دکترخرما را  با پودر پسته،  پودر نارگیل ، کنجد و … پوشانده شده است که به آن طعم و مزه خاصی می‌دهد.

این دسر خوشمزه در واقع از خواص خرما برخوردار است:
  • خرما در کاهش چربی خون، موثر است و از آن می‌توان در تهیه شیرینی‌ها به جای شکر استفاده کرد.
  • فسفر و ویتامین B موجود در خرما باعث سرزنده نگاه داشتن سلول‌های عصبی می‌شود.
  • این میوه برای افراد سرد مزاج بسیار مفید است و منبع غنی آهن محسوب می‌شود.
  • در تقویت دستگاه ایمنی کودکان مفید است و برای ورزشکاران می‌تواند عصرانه‌ای مقوی باشد.