مقالات نکات کلیدی در معجون خرما (معسله) 29/09/1400 ارسال شده توسط فاطمه عبادی 27 مهر در تهیه معسله خانگی، خرما پس از شستشو باید کاملا خشک شود زیرا سبب ترش شدن معسله میگردد.یکی از علل ترش شدن سریع معسله در زمان عملآوری یا پس از تولید، نامرغوب بودن شیره خرما میباشد.توصیه میشود در تهیه معسله خانگی از شیره خرما که با روش کاملا سنتی تهیه میگردد استفاده شود، زیرا موجب جلوگیری از شکرک زدن معسله خواهد شد.علت دیگر شکرک زدن معسله نگهداری در دمای زیر ۴ درجه سانتیگراد میباشد پس توجه فرمایید معسله را در یخچال نگهداری نکنید.مصرف معسله باعث کاهش علائم آزاردهنده سندروم روده تحریک پذیر میشود. زیرا حاوی ادویهجاتی مانند زیره، دارچین و سیاهدانه میباشد.وجود زیره سیاه، زیره سبز، سیاهدانه و تخم گشنیز در معسله دردهای پیچشی شکم را کاهش داده و از نفخ شکم جلوگیری میکند، همچنین از هضم آسانی برخوردار است. نمایش همه محصولات
17 آبان مقالات تاثیر شگفت انگیز خرما در جلوگیری از پیری و چین و چروک پوست 29/09/1400 ارسال شده توسط فاطمه عبادی 0 دیدگاهها تاثیر شگفت انگیز خرما در جلوگیری از پیری و چین و چ... ادامه مطالعه
17 آبان مقالات ارزش غذایی خرما 29/09/1400 ارسال شده توسط فاطمه عبادی 0 دیدگاهها میوه خرما سرشار از مواد مغذی ارزشمند برای انسان اس... ادامه مطالعه